Розпочався третій табірний збір організації

Розпочався третій табірний збір організації "Ніхто крім нас"

22.08.13 14:49 0 948
У Львові на території однієї з військових частин відбулось урочисте відкриття воєнно-патріотичного табірного збору Всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас». 40 дітей з Вінницької та Київської областей, віком від 12 до 17 років, прибули на місце дислокації, де впродовж дев’яти днів буде проходити їх навчання.

- Наша організація прийняла рішення зібрати якомога більше дітей з неблагополучних, багатодітних або ж малозабезпечених сімей і проводити подібні табори, - розповів директор воєнно-патріотичного табору Юрій Слинявчук, старший сержант запасу повітряно-десантних військ. – Адже ці діти - майбутні захисники нашої країни, а подібні заходи допоможуть їм прийняти рішення - будуть вони служити в армії чи ні. Однак, захищати власну сім’ю треба завжди!

Курсантам проводитимуть заняття з фізичної, стройової, вогневої підготовки. За ці 9 днів викладачі навчать хлопчаків розбирати та збирати автомат, покажуть військову техніку, яка наразі перебуває на озброєнні у внутрішніх військах МВС України.

14-річний Іван Фречка з міста Тараща, що на Київщині, розповів як проводить час у таборі та поділився планами на майбутнє.

- Я приїхав сюди відпочивати, навчитися бойової підготовки, щоб уміти оборонятися, десантної підготовки, щоб відчути себе справжнім чоловіком,- розповів Іванко. – Мені подобається вогнепальна зброя, коли ми стріляємо бойовими патронами та резиновими пулями, нас вчать розбирати автомати, пістолети. Також ми міряли бронежилети, нам показували та катали на бронетранспортері. Коли виросту, то піду в армію, хочу служити у спецназі.

Юрій Слинявчук розповідає, що при відборі кандидатів на посади інструкторів, обов’язковими є військово-десантна підготовка та проходження строкової служби в армії. Однак, запевняє, що основним критерієм залишається наявність таких якостей як людяність та любов до дітей.

Це вже третій табірний збір, які організовують члени громадської організації. Подібні заходи вже відбулися у селі Нові Петрівці, що під Києвом, та в Автономній республіці Крим на базі полку спеціального призначення «Тигр» внутрішніх військ МВС України.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Херсонські оперативники ...
Наступна новина: Ірина Криницька: "Чоловік ...

КОМЕНТАРІ