В американській школі знову стріляли, постраждалих нема

В американській школі знову стріляли, постраждалих нема

22.08.13 18:15 0 936
Поліція в передмісті Атланти, американський штат Джорджія, затримала озброєного автоматом AK-47 чоловіка, який напередодні таємно потрапив до будівлі місцевої початкової школи, забарикадувався в приймальні і відкрив стрілянину по поліцейським, що прибули туди. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Діти і вчителі були евакуйовані. Постраждалих немає. За словами начальника місцевої поліції Седріка Александера, зловмисник, а ним виявився молодий чоловік років двадцяти,зробив приблизно шість пострілів. Поліцейські відкрили стрілянину у відповідь. За повідомленням газети The Аtlanta Journal-Constitution, у затриманого також було виявлено іншу вогнепальну зброю, а в його автомобілі, можливо, знаходилася вибухівка. Про мотиви злочину невідомо.

У грудні минулого року в результаті стрілянини в початковій школі міста Ньютаун, штат Коннектикут, загинули 20 дітей у віці від шести до семи років і шестеро співробітників школи. Ця трагедія стала приводом для бурхливих дебатів про необхідність запровадження більш суворих законів з контролю за торгівлею і володінням вогнепальною зброєю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ступінь небезпеки на ...
Наступна новина: У Грузії звільнили ...

КОМЕНТАРІ