У Рівному 22 вересня на стадіоні

У Рівному 22 вересня на стадіоні "Мототрек" відбудеться мегаподія - вперше на одній сцені зійдуться два найпопулярніших українських колективи - "Дзідзьо» та «Скрябін».

22.08.13 10:01 0 1475
Концертів такого масштабу у Рівному не було вже декілька років. Більше того, організатори заходунайвисне підібрали артистів, послухати яких було б приємно і дорослим, і дітям. Адже вони розраховують на те, щоб вечір 22 вересня став по-справжньому сімейним.

Ведучим вечора буде яскравий MC Gonibez. Перед виступом хедлайнерів "Скрябіна" та "Дзідзьо", відвідувачів розважатимуть співаки Сашко Невже та Юлія Бойко, на сцені виступлять проекти WILD BOYS, STAR’YO та діджей ALEXANDER SLYEPY. У доповнення цього організатори обіцяють професійний, якісний звук та світло.

- Ми хочемо, щоб ця мегаподія стала справжнім сімейним відпочинком. Батькам, які прийдуть на концерт із дітлахами, не доведеться за них переживати, адже на концерті діятиме спеціальна спеціальна дитяча зона, - розповідає організатор концерту Роман Яворський. - Також, варто зазначити, що діти до семи років, у супроводі дорослих, зможуть відвідати мегаконцерт безкоштовно.

Квитки можна придбати у Рівному в мережі магазинів "Музон", а також у кожному районному центрі і у найбільших селах Рівненської області та місті Луцьк. Вартість квитка складає 89 гривень, а місце у фан-зоні - 119 гривень. Для тих, хто придбає квиток до 1 вересня, організатори підготували подарунок - диск гурту "Дзідзьо".

Також діє спеціальна пропозиція: за умови придбання квитка до 10 вересня гарантується безкоштовний проїзд для мешканців 40-кілометрової зони від Рівного, а мешканці інших районів області платитимуть за проїзд лише в один бік - дорога назад буде безкоштовною. Оскільки, як наголошують організатори, вони створюють максимально комфортні умови для тих, хто виявить бажання відвідати найгарячішу подію цієї осені.

Ще організатори підготували масу цікавих конкурсів. Детальну інформацію шукайте в соціальних мережах.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Тернопіль: восьмий ...

КОМЕНТАРІ