Як українці заробляють на радянській спадщині

Як українці заробляють на радянській спадщині

22.08.13 10:39 0 2880
Електроніка та техніка, що випускається в Радянському Союзі, була настільки «живучою», що в народі ходили жарти, що вона витримає навіть ядерну війну. На щастя, перевірити це поки не довелося, а от те, що вона пережила вже не одне покоління своїх власників - це факт. Аналітики сайту приватних оголошень Slando розповіли, яку радянську техніку зараз ще можна придбати і скільки вона коштує.

Радіоли

На Slando зараз продають близько 300 радіола різних форм і конструкцій. Ціни на них починаються від декількох десятків до декількох тисяч гривень. При цьому ціна обумовлена ​​не станом і моделлю техніки, а лише апетитом продавця. Так, всеволновая лампова радіола першого класу ВЕФ-Рапсодія, яка випускалася Ризьким державним електротехнічним заводом ВЕФ з 1965 року, пропонується за 800 гривень. За цю ж суму пропонують купити відновлену радіолу Урал-57. А ось радіолу Вега 312 можна купити вже за 150 гривень. Зустрічаються і зовсім раритетні моделі, наприклад, повністю робоча телерадіола Білорусь-травні 1959 випуску. За неї продавець просить 4000 гривень.

Магнітофони

Радянські магнітофони на Slando представлені в більшості бобіннікамі, хоча можна знайти і моделі під касети. Повністю робочий бобіннік Союз 110 можна придбати за 400 гривень. А Маяк 203 з десятком плівок віддають всього за 70 гривень.

Камери

Фотокамеру Київ в робочому стані можна придбати на Slando за 200 гривень, а більш раритетний фотоапарат Любитель 2 віддають за 500 грн. Комплект з кінокамери Зеніт Красногорськ-3 і кінопроектора коштує 1 400 гривень.

Обчислювальна техніка

Витративши 200 гривень можна стати власником арифмометра Фелікс. Мікрокалькулятор Електроніка МК 52 продається за 100 грн. А за рахункові машинки Електроніка 4-716 і Електроніка БЗ-05 М продавець просить 360 грн.

Комп'ютери

Як би дивно це не звучало, але в продажу можна знайти навіть повністю робочі комп'ютери радянського виробництва. Наприклад, за ДВК-2М випуску 1988 року на Slando просять 3200 гривень.

Чудовим доповненням до радянської техніці може стати комплект з піонерського значка, краватки і пілотки за 70 гривень. Продавець стверджує, що вони дійсно радянські, що підтверджує бирка на краватці.

Читайте також: Портативная техника в Гипермаркете, гарантия на все товары.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові розпочався 3-ій ...
Наступна новина: ПриватБанк буде працювати ...

КОМЕНТАРІ