ПриватБанк буде працювати на День Незалежності

ПриватБанк буде працювати на День Незалежності

22.08.13 10:40 0 1168
ПриватБанк буде обслуговувати своїх клієнтів - жителів Рівного - протягом усіх святкових днів. Як повідомили в банку, незалежно від свят отримати всі необхідні послуги - перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адресу яких можна знайти на сайті http://privatbank.ua/map. Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і багато інших послуг.

Також 24 серпня в День Незалежності клієнти ПриватБанку зможуть отримати банківські послуги в чергових відділеннях ПриватБанку в обласному центрі:

м.Рівне, вул. Соборна, 192

м.Рівне, вул. Київська, 21

Графік роботи чергових відділень ПриватБанку в Рівному - з 9-00 до 16-00.

В Рівненській філії Північно-Західного РУ ПриватБанку працює 62 відділення, 162 банкомати, 200 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прибули у відрядження - ...

КОМЕНТАРІ