На Тернопіллі свічка пам'яті горить і не згорає за тими, хто життя своє віддав

На Тернопіллі свічка пам'яті горить і не згорає за тими, хто життя своє віддав

22.08.13 13:13 0 1077
22 серпня в Тернопільському обласному управлінні міліції зібралися усі, хто втратив своїх рідних, не дочекався братів, синів, чоловіків зі служби.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління внутрішніх справ, полковник міліції Валерій Гіль, звертаючись до присутніх, запевнив, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку та розуміння.

- Наш святий обов’язок дбати про родини загиблих колег. І нехай не завжди ми маємо змогу допомогти матеріально, але пам’ятайте, що ви можете розраховувати на нашу підтримку у будь-якій ситуації. Обіцяємо докладати максимум зусиль для того, щоб сім’ї загиблих міліціонерів не залишалися наодинці зі своїм горем та не відчували себе покинутими.

На підтвердження своїх слів полковник міліції надав матеріальну допомогу кожній родині, а доньці та дружині загиблого міліціонера-кінолога ВДСО Павла Слободяна вручив гарантійний лист на покращення житлових умов.

В пам'ять про тих, хто поклав своє життя на вівтар миру та спокою народу відслужили панахиду, поклали квіти до пам’ятника і долучилися до масштабної акції «Запали свічку пам’яті».

О 10-й годині ранку в кожному районному та міському відділі внутрішніх справ працівники запалили свічки в пам'ять про колег, які загинули при виконанні службових обов’язків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: 28-30.08 - у Чернігові ...
Наступна новина: Тренер "Скендербеу": ...

КОМЕНТАРІ