Американський журналіст виступив на захист геїв на Russia Today

Американський журналіст виступив на захист геїв на Russia Today

22.08.13 13:20 0 882
Пряме включення журналіста зі США Джеймса Кірчика на телеканалі Russia Today перервали після того, як він почав виступати проти ухваленого в Росії закону про заборону гей-пропаганди. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Журналіста, який пише для The New Republic і The Washington Post, запросили висловитися про вирок американському військовому Бредлі Менінгу. Проте він підняв підтяжки кольорів веселки (символ світового гей-руху), змінив тему розмови і заявив, що хоче виступити «проти жахливого антигейського закону, який підписав Володимир Путін».

Кірчик виступав зі своєю промовою понад дві хвилини, а ведучій, яка намагалася його перервати, заявив: «Ви 24 години на добу брешете про Америку. Я скажу правду за дві хвилини».

(Відео з офіційного каналу WashingtonFreeBeacon на Youtube)

Після цього включення з журналістом перервали.

Згодом у коментарі Радіо Свобода Кірчик заявив, що зазвичай не бере участі в ефірах таких телеканалів, як Russia Today, який він назвав «пропагандистськими каналами диктаторських урядів».

«Але я подумав, що через те, що зараз відбувається в Росії, це буде хорошим способом привернути увагу», – заявив журналіст.

Закон «про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх» ухвалений у Росії цього року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 28.08.2013 – відкриття ...

КОМЕНТАРІ