У Львівській області у Дрогобицькому районі чоловік з'ясовував стосунки зі сусідом за допомогою сокири

У Львівській області у Дрогобицькому районі чоловік з'ясовував стосунки зі сусідом за допомогою сокири

22.08.13 13:04 0 867
47-річний уродженець Дрогобицького району на фоні неприязних стосунків вдарив сокирою свого сусіда, заподіявши йому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Трагедія виникла через заздрощі сусідів і через особисту неприязнь двох чоловіків. Сподіваючись від свого сусіда усіляких неприємних казусів, чоловік запідозрив останнього у наклепі. Нещодавно інспекція Дрогобицької районної електромережі в будинку чоловіка виявила незаконне використання електроенергії і спритника пригнули до адміністративної відповідальності.

Звісно, у «кляузах» чоловік одразу запідозрив свого сусіда. Однак той заперечував будь-яку причетність до анонімних скарг, проте власник будинку був переконаний, що події відбулися з вини сусіда. Відстоюючи свою правду, обидва чоловіки перейшли межу розуміння і тверезого мислення, конфлікт зайшов у глухий кут. Не контролюючи своїх дій та поведінки, чоловік схопив сокиру і вдарив сусіда один раз в груди, а другий по лівій руці.

«Співробітники слідчого відділення притягнули зловмисника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. Справу скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду, зловмисник чекає покарання», - розповів начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футболіст "Нимме Калью" ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ