Збройний супровід бригад інкасації: теорія та практика

Збройний супровід бригад інкасації: теорія та практика

22.08.13 13:20 0 917
Військовослужбовці військових частин Львівського гарнізону отримали теоретичні та практичні навички щодо збройного супроводу бригад інкасації.

На території навчального полігону Державної служби охорони при ГУ МВС України у Львівській області були проведені спільні навчання працівників підрозділів інкасації Львівської ОД АТ «Райфайзен Банк Аваль» та військовослужбовців внутрішніх військ.

З військовими правоохоронцями провели теоретичні заняття по тактиці дій, застосуванню вогнепальної зброї, застосування спецзасобів, заходів фізичного впливу в межах функціональних обов’язків бригад інкасації, а також розглянули питання параметрів особистої безпеки бригад інкасації та алгоритм дій в типових ситуаціях.

На практичних заняттях військовослужбовцям показали дії інкасаторів в екстремальних умовах, які можуть виникнути під час супроводу. Військові правоохоронці ознайомились з діями особового складу бригади інкасації під час вогневого та фізичного нападу, під час зупинки інкасаторської машини в разі «побутової» дорожньо-транспортної пригоди, яка можливо може перерости в «кримінальну» - захват машини.

За словами викладача Навчального центру Державної служби охорони при ГУ МВС України у Львівській області Григорія Васяновича основний акцент під час навчання робився на оволодіння практичними навичками поведінки в екстремальних ситуаціях, захисту, самозахисту з використанням зброї чи без неї для підвищення надійності та професійної майстерності бригад інкасаторів до складу яких входять військовослужбовці внутрішніх військ.

Кожного місяця від військових частин внутрішніх військ Львівського гарнізону для забезпечення охорони по інкасації залучається понад 300 військовослужбовців внутрішніх військ.

Майор Володимир Хаверко,

фото автора.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Американський журналіст ...

КОМЕНТАРІ