Івано-Франківщина: рятувальники застерігають мешканців області бути обережними під час відпочинку на водоймах!

Івано-Франківщина: рятувальники застерігають мешканців області бути обережними під час відпочинку на водоймах!

22.08.13 13:06 0 970
Незважаючи на неодноразові застереження рятувальників щодо дотримання громадянами правил безпечної поведінки під час перебування на водних об’єктах, в області мають місце трагічні випадки загибелі людей на воді. Як свідчить статистика, лише в період купального сезону на водоймах Івано-Франківщини потонуло 20 мешканців краю, з них 4 - діти.

Щоб попередити випадки загибелі людей на водних об’єктах, працівники Управління ДСНС в Івано-Франківській області проводять роз’яснювальну роботу серед населення на водоймах Прикарпаття. Днями рятувальники навчали мешканців області правил безпечної поведінки під час купання на березі річки Бистриця Надвірнянська у селі Черніїв Тисменицького району.

Працівники служби з надзвичайних ситуацій нагадали людям правила поводження на воді та пояснили, до яких наслідків призводить нехтування ними. Крім того, рятувальники вручили людям інформаційні листівки застережливого характеру.

Управління ДСНС в області звертається до всіх мешканців краю дотримуватись правил поведінки, котрі допоможуть не перетворити відпочинок на трагедію: не купайтеся в неперевірених, необладнаних для цього місцях; не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах; уникайте води зі швидкою течією; ніколи не пірнайте в незнайомих місцях; не залишайте дітей без нагляду у воді. Будьте пильними та обережними, дбайте про безпеку власного життя.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ