Ужгородські міліціонери затримали "спеціалістів" по чужих гаражах

Ужгородські міліціонери затримали "спеціалістів" по чужих гаражах

22.08.13 13:06 0 963
Протягом двох тижнів до Ужгородського міськвідділу міліції почали надходили звернення жителів міста про крадіжки майна з їхніх гаражів. Причому всі потерпілі в один голос казали, що зловмисники викрадали лише коробки передач до автомобілів...

У ході проведення оперативно-розшукових заходів, оперативники карного розшуку Михайло Годованець та Василь Шимон встановили особи та затримали двох раніше судимих жителів міста – 20-річного Василя та 32-річного Михайла. Вони обґрунтовано підозрюються в скоєнні даних злочинів.

Вже тривалий час обидва ніде не працюють. Тож гроші заробляти вирішили злочинним шляхом. До «діла» готувалися заздалегідь. Цілий день ходили по місту – обирали «об’єкт» злочину, а дочекавшись сутінків, доводили свої злочинні наміри до кінця.

У гаражі проникали через бокову стінку або дах. За допомогою лома відгинали металеві листи гаража. Один пролазив усередину, а інший стояв на «шухері». Далі з допомогою ліхтарика вишукував коробки передач до автомобілів, подавав через пророблену дірку своєму товаришу. Украдене переносили до Василя, пізніше продавали, а гроші ділили. Таким чином зловмисники встигли пошкодити та обікрасти три гаражі.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ