З початку року фахівці Луцької ОДПІ видали 5815 реєстраційних номерів облікових карток платників податків

З початку року фахівці Луцької ОДПІ видали 5815 реєстраційних номерів облікових карток платників податків

22.08.13 13:16 0 1017
За сім місяців 2013 року в Луцькій ОДПІ видали 5815 реєстраційних номерів облікових карток платників податків жителям міста Луцька та Луцького району.

Про це повідомили в управлінні інформаційних технологій та обліку платників податків Луцької ОДПІ.

«Отримати реєстраційні номери облікових карток платників податків можна в Центрі обслуговування платників податків, що функціонує при Луцькій ОДПІ, а також за місцем отримання доходів», – наголосив начальник управління Валерій Бродосюк.

Окрім того, посадовець зазначив, що за бажанням громадяни можуть відмовитися від реєстраційного номеру. Тоді у паспорті таких платників роблять відповідну відмітку, після чого вони мають право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорту. Облік таких фізичних осіб-платників ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру саме за прізвищем, ім’ям, по-батькові та серією і номером паспорта.

В Луцькій ОДПІ нагадують, що у разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (як то паспортні дані або місце проживання) платник зобов’язаний протягом місяця повідомити про це територіальні органи Міндоходів для внесення відповідних змін.

Довідково: видача Картки здійснюється протягом п'яти робочих днів з дня звернення, якщо платник звертається за місцем проживання (прописки). В інших випадках термін видачі такого документу може бути продовжений до десяти робочих днів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: На Закарпатті вшанували ...

КОМЕНТАРІ