Працівники-волонтери львівської філії «Київстар» впорядковують 22 пам'ятники у містах Львівської області

Працівники-волонтери львівської філії «Київстар» впорядковують 22 пам'ятники у містах Львівської області

22.08.13 12:33 0 1481
З 20 по 30 серпня до Дня Незалежності України, за підтримки Львівської обласної державної адміністрації працівники-волонтери «Київстар» проведуть акцію з впорядкування 22 пам’ятників та прилеглих до них територій у Львові та інших містах Львівської області.
У Львові спеціалістами «Київстар» будуть помиті та відновлені пам’ятники В’ячеславу Чорноволу, Михайлу Грушевському, Івану Франку, Тарасу Шевченку, Адаму Міцкевичу та Данилу Галицькому.
Міста Броди, Винники, Городок, Дрогобич, Жидачів, Золочів, Миколаїв, Моршин, Мостиська, Новояворівськ, Сколе, Старий Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград та смт. Славське теж долучаться до акції, тут буде прибрано площі та пам’ятники Тарасу Шевченку.
Пілотний проект з відновлення пам’яток цього року вперше було реалізовано у Івано-Франківську навесні 2013 р.
В рамках акції 23 серпня 2013 року об 11:00 біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, навпроти приміщення Львівської облдержадміністрації за адресою вул. Винниченка, 18, відбудеться прес-конференція за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Ірини Романів та директора Львівської філії ПрАТ Київстар Людмили Мейти.
У заході також приймуть участь працівники Львівської філії «Київстар», які брали активну участь у впорядкуванні пам’ятників у Львові та Івано-Франківську.
Початок акредитації об 10:30.

З питань акредитації та додаткової інформації звертайтесь:
Роксоляна Кудляк, Львівська філія ПрАТ «Київстар»
моб.: (067) 670 7004
e-mail: Roksolana.Kudlyak@lviv.kyivstar.net
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Харківська «Свобода» ...

КОМЕНТАРІ