Заборгованість з виплати заробітної плати на контролі у податківців

Заборгованість з виплати заробітної плати на контролі у податківців

22.08.13 16:18 0 1001
Днями в ДПІ у Залізничному районі м. Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області проведена зустріч з керівниками малого та середнього бізнесу за участі начальника відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб Надії Підгайної.
Станом на 1 серпня 2013 року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати у Залізничному районі м.Львова становить 6,4 млн.грн., що на 17,2 тис.грн. менше, ніж станом на 1 липня цього року. У тому числі заборгували своїм працівникам 2 підприємства - банкрути (сума заборгованості 1,1 млн.грн.) та одне економічно-неактивне підприємство (0,7 млн.грн.).
До числа найбільших боржників належать: ДАП “Львівські авіалінії” – 3,3 млн.грн., ДП ЛСУ “Стальконструкція” – 0,5 млн.грн., ДП МОУ “Монтажник-Львів” – 0,6 млн. гривень.
Надія Ярославівна зазначила, що діяльність органів Міндоходів спрямована не лише на те, щоб вести фінансовий контроль, а також на захист інтересів громадян у дотриманні роботодавцями норм трудового законодавства.
За результатами зустрічі керівникам підприємств наголошено на відповідальності за порушення законодавства про оплату працю та обговорено питання погашення сум заборгованості із заробітної плати.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Залізничному районі м. Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Сиротюк: «Через 22 ...
Наступна новина: Українські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ