У Східниці в День незалежності України завершиться фестиваль

У Східниці в День незалежності України завершиться фестиваль"Східницьке літо" гала концертом

22.08.13 18:40 0 1151
У курортній Східниці Львівської області, 24 серпня, в День незалежності України, завершується щорічний фестиваль пісні, танцю та народної творчості "Східницьке літо2013".
У нинішній програмній афіші: о 16:00 годині проходитиме презентація книжки ”Нариси з історії Східниці” (від найдавніших часів до початку ХХІ ст.). О 17:00 годині розпочинається гала концерт Східницьке літо на якому заплановано виступи колективів НД “Просвіта” смт. Східниці, Ярослава Борути (Лебеді Кохання), учасника проекту ”Шанс”, представника від України на конкурсі “Слов’янський базар” та ”Нова хвиля” Владіслава Левицького також з годинним концертом виступить популярний рок-гурт ”Мері”. Завершиться фестиваль "Східницьке Літо2013" святковим феєрверком о 22 годині. Потім буде проходитиме дискотека.
Нагадаємо, 1 червня у Міжнародний день захисту дітей у Східниці відбулося офіційне відкриття щорічного фестивалю «Східницьке літо2013», який тривав впродовж всього літа . Фестиваль проводиться у курортному селищі вже третій рік поспіль
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США закликають негайно ...
Наступна новина: Як вибрати підвісний ...

КОМЕНТАРІ