В Радехові завершилися комплексні спортивні змагання серед осіб з особливими потребами

В Радехові завершилися комплексні спортивні змагання серед осіб з особливими потребами

23.08.13 01:00 0 2046
20 серпня у міському парку м.Радехова відбулася щорічна Спартакіада інвалідів Радехівщини.

Організаторами Спартакіади виступили: Радехівська районна асоціація інвалідів, відділ освіти, молоді та спорту Радехівської райдержадміністрації, Радехівська районна організація ВФСТ «Колос».

Спортсменів привітали голова районної асоціації інвалідів Ніла Василик, заступник голови райдержадміністрації Тарас Калита, заступник голови відділу освіти, молоді та спорту Володимир Лотоцький, представники міської ради, територіального центру, управління соціального захисту населення.

У змаганнях взяло участь 50 неповносправних спортсменів району. Змагання відбувалися з восьми видів спорту у дванадцятьох дисциплінах: перегони на візках - чоловіки, стрибки в довжину - чоловіки, жінки, армреслінг - чоловіки, жінки, дартс - мікс, біг на 60м - чоловіки, жінки, медицинбол - чоловіки, жінки, шахи - мікс, шашки - мікс.

Спартакіада відбулася у надзвичайно дружній та доброзичливій атмосфері.

Метою заходу було залучення людей з фізичними вадами до активних занять спортом, популяризація здорового способу життя. А також – відбір кращих спортсменів для участі в Спартакіаді інвалідів Львівщини. Адже минулого року неповносправні спортсмени Радехівщини на обласних змаганнях здобули 19 медалей у різних видах.

Переможців та призерів Спартакіади нагороджено грамотами та медалями районної організації ВФСТ «Колос», а усі учасники одержали заохочувальні грошові премії від районної асоціації інвалідів. Нагородження проводив заступник голови райдержадміністрації Дмитро Дибайло. Опісля змагань на учасників свята чекало смачне частування, яке організував відділ освіти, молоді та спорту.
Районна організація асоціації інвалідів також висловлює подяку ПрАТ «Галичина» та підприємцю Михайлу Гавору за сприяння у проведенні заходу.

Джерело: demyansk.ru.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати підвісний ...
Наступна новина: Рішення України про ...

КОМЕНТАРІ