Рішення України про євроінтеграцію - не лише геополітичний, а й цивілізаційний вибір - депутат Європарламенту

Рішення України про євроінтеграцію - не лише геополітичний, а й цивілізаційний вибір - депутат Європарламенту

23.08.13 01:01 0 968
Депутат Європарламенту від Польщі Павел Залевський вважає, що Україні запропоновані кращі можливості в Угоді з ЄС, ніж її попередникам. Таку думку європарламентар висловив в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу БТБ.

Депутат переконаний, що рішення України про євроінтеграцію – не тільки її геополітичний, а й цивілізаційний вибір. Залевський зазначив, що євроінтеграційний вибір Києва - це рішення про те, на яких стандартах країна будуватиме політичні і соціальні відносини, тож його значення можна порівнювати із запровадженням християнства на Русі.

За словами Залевського, Польща теж свого часу пройшла шлях підписання Угоди про асоціацію із ЄС, однак документ, який у листопаді планують підписати з Україною, передбачає більше можливостей.

«Україна матиме найбільш широку угоду. Згідно з угодою про Асоціацію, Україна запровадить та покращить 60% європейських стандартів, норм законодавства. Поза сумнівом, у довгостроковій та короткостроковій перспективі це покращить економічну ситуацію, це стимулюватиме … багато іноземних фірм інвестувати в Україну» - вважає Залевський.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Радехові завершилися ...
Наступна новина: Тайфун Трамі дістався Китаю

КОМЕНТАРІ