У Волинській області дев’ятнадцятирічний Віталій Краток із с.Куснища Любомльського району відтепер має власне житло

У Волинській області дев’ятнадцятирічний Віталій Краток із с.Куснища Любомльського району відтепер має власне житло

23.08.13 09:16 0 1007
Дев’ятнадцятирічний Віталій Краток, який мешкає у с.Куснища Любомльського району, віднині має власне житло, придбане йому за кошти районного бюджету. Батьків юнака ще 10 років тому позбавили батьківських прав за пияцтво та неналежний догляд за дітьми, тож долею хлопця опікується місцева влада та соціальні служби.

Ключі від будинку площею 80 кв.м вручив Віталію голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Він особливо наголосив на тому, що «чужих дітей в держави немає і впродовж останніх років, завдяки ініціативам Президента України, робиться чимало для допомоги таким дітям віднайти свій шлях у житті, міцно стати на ноги».

«І вирішення житлових питань – чи не найпріоритетніше тут», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Віталій Краток, не приховуючи хвилювання, подякував за турботу та розповів, що в найближчих його планах – завершити облаштування будинку та двору. «Я хочу пустити тут коріння, в майбутньому створити родину, щоб діти гралися на подвір’ї, господарство завести», - розповів Віталій.

Віталій навчався в Люблінецькій загальноосвітній школі-інтернаті, після випуску вступив до Ковельського ПТУ-5, яке вже закінчив. Зараз працює у рідній школі. У юнака ще є дві сестри та брат.

Від фонду «Рідна Волинь» та обласного осередку Партії Регіонів голова облдержадміністрації Борис Клімчук передав Віталію Кратюку матеріальну допомогу – 5 тис.грн на облаштування житла. А від району йому вручили подарунковий сертифікат для придбання будівельних матеріалів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ