В Луцьку святковий вогник у територіальному центрі соціального обслуговування

В Луцьку святковий вогник у територіальному центрі соціального обслуговування

23.08.13 09:05 0 884
У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбувся святковий вогник, присвячений Дню незалежності України. Своїх підопічних зі святом привітала директор центру Галина Шатецька. Вона у своєму виступі акцентувала на тому, що присутні на вогнику люди заслуговують на найщиріші слова вдячності і вітань, адже саме вони багато працювали, щоб Україна утвердилася як незалежна держава. Вона зазначила, що територіальний центр соціального обслуговування всього на три роки молодший за державу. Його створили у перші роки незалежності на базі невеликого відділення, щоб активніше допомагати людям, які потребують підтримки від держави.

Галина Шатецька висловила слова вдячності міській владі за значну фінансову підтримку, яку вона постійно надає, та запросила учасників зустрічі взяти участь у заходах, які відбудуться у Луцьку з нагоди Дня незалежності України та Дня міста. Підопічних центру з прийдешніми великими святами привітав заступник директора департаменту соціальної політики Олег Главацький. Святкового настрою учасникам дійства додали пісні та вірші про Україну у виконанні самодіяльних артистів.

Працівники територіального центру соціального обслуговування разом зі своїми підопічними підготували до свята виставку декоративно-прикладного мистецтва, на якій було велике розмаїття вишивок та робіт із бісеру. На завершення частувань підопічні центру отримали продуктові набори.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Міняємо систему ...

КОМЕНТАРІ