В Луцьку микола Романюк зустрівся з активістами національно-визвольного руху

В Луцьку микола Романюк зустрівся з активістами національно-визвольного руху

23.08.13 08:25 0 896
Уже традиційно напередодні Дня Незалежності України міський голова Микола Романюк зустрічається з активістами національно-визвольного руху. Розпочинаючи шню зустріч, він зауважив: «У цій залі присутні люди, без яких Україна не стала б незалежною. На жаль, уже багатьох із числа перших немає серед нас. Ви - активні люди, які не побоялися тоді сказати «Слава Україні», відстояти свою позицію, не побоялися підняти Державний прапор над площами, вулицями, державними установами. Сподіваюся, що ви й надалі будете займати активну позицію, спілкуватися з людьми, молоддю, передавали їм свій досвід та знання. Щоб ви розказали їм правду про ті події».

Микола Романюк додав, що завжди треба бути гордим за свою країну, а не плакати і жалітися. Він переконаний, що треба спільно працювати і разом будувати нашу державу, починаючи з окремої квартири, під’їзду, будинку. На його думку, лише таким чином ми збудуємо сильну, незалежну, європейську країну.

Микола Романюк привітав присутніх з прийдешнім святом Незалежності України, побажав усім міцного здоров’я, щастя, удачі та здійснення усіх мрій і задумів.

Також міський голова запросив присутніх відвідати урочисті заходи, які відбуватимуться у місті з нагоди Дня Незалежності та Дня міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі обласною ...

КОМЕНТАРІ