В арт-галереї «Луцьк» відкрилася виставка Зіновії Рубан

В арт-галереї «Луцьк» відкрилася виставка Зіновії Рубан

23.08.13 09:32 0 972
В арт-галереї «Луцьк» відбулося відкриття виставки живописних робіт талановитої художниці, члена Національної спілки художників України Зіновії Рубан. Вона - учасниця багатьох обласних, зональних, всеукраїнських, міжнародних виставок. Її полотна купували Міністерство культури, Національна спілка художників України, вони є у приватних колекціях Англії, Данії, Голландії, Угорщини, Німеччини, Італії, Іспанії, Кіпру, Росії, Австралії, Америки.

На виставці, яка відкрилася у муніципальній галереї, експонуються портрети, натюрморти, пейзажі, які сповнені енергії світла і добра. Зіновія Рубан розповіла, що це доробок різних періодів життя, але в усіх картинах багато яскравих барв і світла, адже вона не хоче відтворювати негараздів життя на своїх полотнах. Ще вона розповіла, що любить писати портрети своїх рідних, адже саме родина є сенсом її життя, надихає до творчості.

Начальник управління культури Тетяна Гнатів подякувала художниці від міського голови Миколи Романюка, міської ради за прекрасну експозицію до Дня міста та Дня незалежності і вручила подяку міського голови. «Виставка буде експонуватися до кінця вересня, але головне - її зможуть побачити лучани та гості міста, які прибудуть цими днями на святкові заходи», – сказала Тетяна Гнатів. Привітати художницю з відкриттям експозиції прийшли художники, мистецтвознавці, друзі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ