Волинські правоохоронці вшанували пам'ять загиблих працівників міліції

Волинські правоохоронці вшанували пам'ять загиблих працівників міліції

23.08.13 10:13 0 977
На території Храму Св. Георгія Побідоносця, який збудований в знак пам’яті працівників міліції, що загинули під час виконання своїх службових обов’язків весь особовий склад обласної міліції на чолі з начальником УМВС полковником міліції Олександром Терещуком провели заходи по вшануванню загиблих працівників міліції краю.

Доки настоятель Храму протоієрей Олександр Мазурак читав поминальний молебень за упокій душ загиблих, особовий склад вишикувався перед Святинею і слухали молитву згадуючи своїх колег.

О десятій годині в рамках Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» усі присутні запалили свічки та вшанували товаришів, які відійшли у вічність хвилиною мовчання.

Заходи продовжилися у клубі УМВС. Начальник волинської міліції Олександр Терещук висловив співчуття рідним, сім’ї яких втратили близьких людей.

- Ваші сини, чоловіки, брати та батьки справжні герої. Вони виконували свій міліцейський обов’язок до кінця. Пожертвували власним життям заради справедливості та безпеки народу України, - наголосив Олександр Дмитрович.

Після цього він вручив сім’ям загиблих працівників міліції грошову допомогу та пообіцяв завжди допомагати та підтримати їх у всьому. Дітям загиблих подарував символ волинської міліції іграшку бобра – Бодю. Він буде нагадували дитячим серцям про героїв-батьків.

Волинська обласна профспілкова організація атестованих працівників міліції організувала поїздку родичів загиблих працівників органів внутрішніх справ до Свято-Миколаївського Городоцького жіночого монастиря, що у селі Городок Рівненської області. Після молебню, який відбудеться у монастирі, який зі статусом лаври, для всіх проведуть екскурсію по території.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: «Майбутнє України в твоїх ...

КОМЕНТАРІ