У Волинській області вічна пам'ять героям

У Волинській області вічна пам'ять героям

23.08.13 09:52 0 1384
Ми завжди пам’ятаємо тих, хто відійшов у вічність під час виконання службових обов’язків міліціонера.

Старший слідчий в особливо важливих справах слідчої частини відділу розслідування злочинів, учинених організованими групами слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Федір Федорович Литвинюк.

Ввечері 20 березня 2002 року полковник міліції Литвинюк Федір Федорович, повертався зі служби додому. Увійшовши до під’їзду свого будинку полковник почув крик із квартири першого поверху. Виявилося, що до його сусідів увірвалися злочинці та вимагали гроші. Як тільки Федір Федорович став дзвонити у двері, двоє нападників втекли через вікно, а третій хотів вийти через двері, але йому заважав міліціонер. Під час сутички зловмисник вистрелив у правоохоронця та втік. Міліціонер отримав смертельне вогнепальне поранення.

Старший оперуповноважений групи по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Маневицького РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Віктор Павлович Лісовецький.

Оперативник працював над розкриттям ряду тяжких злочинів, а саме численних угонів автомобілів та пограбувань квартир на території Маневицького району. Йому вдалося встановити винну особу, але під час зустрічі з ним зловмисник вдарив Лісовецького ножем у нижню частину спини. Від отриманої травми правоохоронець помер.

Оперуповноважений карного розшуку Ковельського МВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції (посмертно) Владислав Леонтійович Лесик.

26 квітня 2000 року Владислав Лесик разом із тоді ще стажером, поверталися додому із чергування. Поблизу вокзалу у місті Ковель вони побачили, як компанія нетверезих молодиків чіпляється до молодої пари. Не роздумуючи, лейтенант міліції кинувся на допомогу. Напарник-стажер отримав чотири поранення та був госпіталізований, а лейтенант міліції отримав 20 ножових поранень від яких помер на місці злочину.

Лесику Владиславу Леонтійовичу посмертно присвоєно звання старшого лейтенанта міліції.

Старший дільничний інспектор міліції Турійського РВ УМВС України у Волинській області старший лейтенант міліції Сергій Володимирович Бовкуш.

31 липня 2010 року міліціонер разом із колегою їхали забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення молодіжної дискотеки на території смт. Луків Турійського району. О 22:15 по автодорозі «Київ - Ковель – Ягодин» потрапили у жахливу дорожньо-транспортну пригоду. Сергій Бовкуш загинув на місці пригоди.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Установити нові та ...
Наступна новина: Сергій Рижук під час ...

КОМЕНТАРІ