Волинський "Беркут" оперативно затримав розбійника

Волинський "Беркут" оперативно затримав розбійника

23.08.13 09:22 0 906
Чоловіка, який вчинив розбійний напад на лучанку миттєво затримали працівники роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області звернулася 31-річна жителька обласного центру з повідомленням про те, що невідомий чоловік погрожуючи їй ножем намагався заволодіти особистими речами.

Правоохоронці негайно передали орієнтування усім постам, які несли службу по охороні громадського порядку, на особу, яка вчинила напад відносно заявниці. Працівники «Беркуту» затримали зловмисника за кілька хвилин.

Встановили, що потерпіла поверталася додому з роботи. Побачила, як їй на зустріч йшов невідомий хлопець, який раптом зник у невідомому напрямку. Жінка не надала йому значення оскільки на дворі був білий день. Коли вона проходила поруч чагарників з них вибіг невідомий та зі спини, однією рукою схопив жінку за шию, а іншою пригрозив ножем. Доки нападник вимагав гроші потерпіла схопила рукою ніж невідомого.

У результаті шарпанини лезо ножа залишилося у руці потерпілої, а рукоятка у нападника. Після цього зловмисника налякав випадковий перехожий і він утік.

Правоохоронці повідомили, що зловмисник родом із Ківерцівського району. У минулому чотири рази судимий за вчинення майнових злочинів. У травні цього року тільки звільнився з місць позбавлення волі і на шлях виправлення не став.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 28-річний зловмисник заарештований та знаходиться у СІЗО №2 міста Луцька. За вчинення розбійного нападу йому світить позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Буська ОДПІ Головного ...

КОМЕНТАРІ