В Закарпатській області мукачівські правоохоронці вшанували пам'ять загиблих кОлег

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці вшанували пам'ять загиблих кОлег

23.08.13 08:27 0 874
Керівництво та особовий склад Мукачівського міськвідділу міліції запалили свічки й вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих колег, котрі одного разу не повернувся додому з роботи.

Свого часу на порозі самостійного життя кожен з нас сам визначив свій шлях, обравши професію правоохоронця, професію захисника, яка потребує щохвилинної готовності припинити правопорушення, вступити у двобій з зловмисниками. Тяжка і ризикована робота, на жаль, часом закінчується трагедією…

Як повідомив перший заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Петрище, серед працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, є і працівник Мукачівського міськвідділу міліції – це сержант міліції Андрій Басараб, який 1993 року загинув під час несення служби у наряді патрульно-постової служби міліції.

Пам’ять про друзів та колег, загиблих при виконанні службового обов’язку, бережуть в органах та підрозділах внутрішніх справ. Щоденний ризик давно є постійною складовою роботи міліціонера і, обираючи цю професію, кожен це усвідомлює.

Наталія Машіко,

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Володимир ...
Наступна новина: На Рівненщині тривають ...

КОМЕНТАРІ