В Закарпатській області мукачівські патрульні затримали грабіжника на "гарячому"

В Закарпатській області мукачівські патрульні затримали грабіжника на "гарячому"

23.08.13 08:18 0 885
В Мукачеві правоохоронці затримали місцевого жителя за підозрою у вчиненні пограбування. Хлопець силоміць заволодів чужим велосипедом і втік у невідомому напрямку. Але, завдяки вчасному повідомленню потерпілого про скоєне та наданим прикметам, зловмисник був затриманий за «гарячими» слідами працівниками патрульної служби.

Під час розмови правоохоронців з потерпілим, 64-річним мукачівцем, з’ясувалось, що поблизу залізничного вокзалу в одному з кафе він присів випити кави, залишивши велосипед поряд. Раптом до нього підбіг незнайомець і викрав велосипед.

Чоловік надав мукачівським правоохоронцям детальний опис зловмисника, завдяки чому вже через декілька хвилин наряд патрульної служби затримав хлопця, причетного до пограбування. Ним виявивися 20-річний місцевий житель. У міськвідділі міліції було з’ясовано, що на пограбування наважився раніше судимий, який вже мав проблеми з законом за такі ж злочини. Свого часу зловмисник відбував 5-річне ув’язнення за пограбування і хуліганство, а нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж). За відкрите викрадення чужого майна мукачівцю тепер загрожує новий термін ув’язнення.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі вшанували ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ