Ужгородські міліціонери по гарячих слідах розкрили крадіжку з квартири

Ужгородські міліціонери по гарячих слідах розкрили крадіжку з квартири

23.08.13 08:08 0 982
Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 20-річний місцевий мешканець. Молодик повідомив, що невідома особа шляхом віджиму вікна його квартири проникла всередину, звідки викрала дорогий телевізор марки «Sony», ноутбук та комп’ютерну мишку. Загальна сума завданого збитку становить 11 тисяч гривень.

Розпочалися оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до цього злочину. Втрата дорогоцінного часу, відсутність свідків події та нечіткість показів потерпілого значно ускладнювали роботу правоохоронців. Але завдяки оперативним комбінаціям та отриманій інформації працівники міліції вийшли на слід 25-річної Наталії, мешканки району. Її неодноразово притягали до відповідальності: то за злочини, пов’язані з наркотиками, то за заняття проституцією, то ще за щось...

Молодиця зізналася у скоєнні крадіжки, викривши і своїх спільників. Ними виявилися її односельці 35-річний Михайло та 19-річна Олеся. Вони теж раніше вже мали справу з законом, притягалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Вчинення злочину компанія спланувала завчасно. Раніше вони неодноразово були в цій квартирі, добре знали робочий графік життя власника помешкання, адже це їхній найкращий товариш… От і напередодні скоєння крадіжки гостювали у потерпілого. А вже наступного дня, скориставшись відсутністю власника, залізли в квартиру через вікно.

Цього ж дня вони були затримані працівниками міліції «на гарячому», саме в той момент, коли намагалися збути викрадені речі. Наразі злочинці спілкуються з міліціонерами. Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

- Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, — повідомив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ