На Хмельниччині розпочались урочистості з нагоди прийдешніх державних свят

На Хмельниччині розпочались урочистості з нагоди прийдешніх державних свят

23.08.13 08:22 0 815
Підготовка до головного державного свята – Дня Незалежності триває нині у всіх обласних центрах, містах та селищах. Впорядковуються площі та майдани, готуються колективи підприємств та організацій. Напередодні відзначення знаменної дати – 22 річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України, розпочались заходи і у державних установах. Так, урочистості пройшли у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. Колектив вітали перший заступник голови адміністрації Вадим Гаврішко та заступник голови обласної ради Василь Осадчий.

Вадим Дмитрович зосередив увагу на тому, що кожен військовий, кожен громадянин нашої держави має усвідомлювати власну причетність до розбудови наших сіл, селищ, міст, області та усієї України. І чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, тим більше ми проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості.

Привітавши присутніх від імені голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи, посадовець вручив відзнаки облдержадмістрації.

Запобігти, врятувати, допомогти – саме ці слова слугують законом для 1742 осіб, що входять до особового складу мн-сників Хмельницької області.

За результатами півріччя Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області є одним із кращих в Україні. Отож, вручаючи чергові звання, начальник Головного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Борис Болібрух, висловив вдячність усьому колективу за відмінну роботу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Чернівецькі студенти ...

КОМЕНТАРІ