обласна та міська влада привітала рятувальників із 22-ю річницею Незалежності України

обласна та міська влада привітала рятувальників із 22-ю річницею Незалежності України

23.08.13 08:36 0 855
22 серпня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 22-ї річниці Незалежності України.

На святковий захід до рятувальників завітав перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко, заступник голови Хмельницької обласної ради Василь Осадчий та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міської ради Дмитро Білоус. Вони привітали присутніх з нагоди великого національного свята нашої державності, а за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків відзначили кращих працівників подяками, грамотами та цінними подарунками.

В свою чергу, начальник Головного управління Борис Болібрух привітав присутніх від імені Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських та вручив погони рятувальникам, яким присвоєні чергові спеціальні звання, а також заохотив грошовими винагородами 59 працівників Головного управління та підрозділів ДСНС області.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті найбільше ...
Наступна новина: Чернігівщина: ...

КОМЕНТАРІ