Акція «Запали свічку пам'яті» пройшла у Хмельницькому

Акція «Запали свічку пам'яті» пройшла у Хмельницькому

23.08.13 08:53 0 872
Пам‘ять працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов‘язків, цього року в Україні та на Хмельниччині вшанували масштабною флешмоб-акцією, під час якої правоохоронці по всій державі одночасно запалили свічки та провели хвилину мовчання.

До проведення заходу долучилися міліціонери з великих міст та маленьких сіл, представники органів влади, родини загиблих та звичайні громадяни. Загалом по Хмельницькій області свічки пам‘яті запалили близько трьох тисяч співробітників органів внутрішніх справ.

Звертаючись до усіх, хто прийшов пом‘янути загиблих колег і товаришів, начальник УМВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк зазначив: «Цієї миті по всій державі співробітники органів внутрішніх справ вийшли до меморіалів та просто на вулиці, щоб вшанувати пам‘ять про своїх загиблих колег і запалити свічки на знак того, що теплі, як полум‘я цих свічок, спогади про них й досі живуть у наших серцях. Доки будемо жити ми, доти в наших думках і в наших серцях житиме пам‘ять про тих 29 наших колег, які стали на заваді злочинцям ціною власного життя».

Жодна людина не залишилась байдужою, спостерігаючи, як старенькі матері і маленькі діти припадали на коліна перед портретами загиблих синів і батьків, які тримали у руках працівники спецпідрозділу «Грифон».

Мітинг-реквієм завершився покладанням квітів до підніжжя пам‘ятника загиблим правоохоронцям та поминальною панахидою у капличці, збудованій на згадку про них.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ