В Івано-Франківській області рятувальники працюватимуть у стані підвищеної готовності у святкові дні

В Івано-Франківській області рятувальники працюватимуть у стані підвищеної готовності у святкові дні

23.08.13 08:05 0 847
Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території України під час урочистостей, пов’язаних із відзначанням Дня незалежності, рятувальники працюватимуть у стані підвищеної готовності.

Зокрема, упродовж святкових і вихідних днів 24-26 серпня у посиленому режимі чергуватимуть близько 8,5 тис. чоловік особового складу і 2,3 тис. од. техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Крім того, у територіальних підрозділах сформовано резерв сил у складі 11 тис. чоловік особового складу і майже 2,5 тис. од. техніки, які можуть бути додатково залучені до реагування на можливі надзвичайні ситуації у випадку необхідності.

В органах управління і територіальних підрозділах ДСНС України чергуватимуть оперативні групи та відповідальні посадові особи.

У столиці в святкові дні у режимі посиленого чергування перебуватиме близько 800 чол. особового складу і понад 200 од. техніки, у резерві – ще понад 600 чол. і 160 од. техніки.

Таким чином, сили ДСНС України готові до реагування на можливі надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру на території України у період святкування Дня незалежності.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ