В Івано-Франківській області запали свічку пам'яті

В Івано-Франківській області запали свічку пам'яті

23.08.13 08:09 0 917
За роки незалежності України при виконанні службових обов’язків в Івано-Франківській області загинули восьмеро працівників органів внутрішніх справ. Щороку 22 серпня вдови загиблих правоохоронців зустрічаються в обласному УМВС, аби разом із нинішнім поколінням вартових правопорядку вшанувати пам'ять своїх чоловіків.

Акція «Запали свічку пам’яті» набула державного масштабу. В цей день о 10-й годині ранку в кожному районному та міському відділі міліції України правоохоронці запалили свічки та вшанували пам’ять загиблих колег-правоохоронців хвилиною мовчання.

В обласному УМВС вшанували пам'ять мужніх синів України, які віддали життя в боротьбі зі злом та до останку виконували свій службовий і громадський обов’язок.

Запалити свічку прийшли вдови загиблих працівників та їхні діти, а також керівництво, члени колегії та особовий склад УМВС.

Т.в.о начальника УМВС в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Фелик звернувся зі словами співчуття до вдів загиблих правоохоронців та згадав поіменно кожного із них.

Також у цей день відбувся традиційний турнір із міні-футболу під назвою «Кубок пам’яті».

Участь у турнірі взяли представники усіх 16-ти міських та районних відділів міліції області, де у фіналі команда Коломийського МВ з рахунком 1-0 обіграла своїх івано-франківських колег.

За часи незалежності в Україні при виконанні службових обов’язків загинуло 1016 працівників органів внутрішніх справ, а 7536 правоохоронців отримали поранення.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Буковині по кримінальних ...

КОМЕНТАРІ