У школах Львівщини впроваджують електронне урядування

У школах Львівщини впроваджують електронне урядування

23.08.13 11:14 0 1033
22 серпня, в приміщенні Львівської облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Презентація проекту «Можливості та перспективи електронного врядування в шкільній освіті»» за участю директора департаменту освіти і науки ЛОДА Михайла Брегіна.

Як повідомив голова громадської Ради при Львівській обласній державній адміністрації Зеновій Бермес, початок нового навчального року в системі освіти характеризується впровадженням у понад 500 школах різних регіонів України інформаційної системи управління шкільною освітою «Моя школа». На Львівщині цей проект впроваджено в 219 школах. Область є пілотною в цьому проекті.

Зазначимо, система враховує чинне законодавство України в освітній сфері і охоплює практично всі напрямки навчального процесу: облік навчального процесу, можливість отримання допоміжного матеріалу як педагогами так і учнями, комунікації, звітності, контролю за навчальним процесом з боку батьків.

«Нам вже вдалося налагодити те, щоб останні новини були розміщені для огляду. Кожен може переглянути, що в нас відбувається. Ми можемо одночасно провести он-лайн конференцію для 150 людей», – зазначив Михайло Брегін.

Планується також розробити електронні бази реєстрації в дошкільні заклади. Зокрема, Шевченківський район міста Львова буде пілотним у цьому проекті.

Довідка:

На одним із пріоритетів України є розвиток інформаційного суспільства, яке можна визначити як орієнтоване на інтереси людей, відкрите для всіх і спрямоване на формування інноваційної моделі розвитку високотехнологічне суспільство, в якому кожен громадянин має можливість створювати і накопичувати інформацію та знання, мати до них вільний доступ, користуватися та обмінюватися ними, щоб дати змогу кожній людині повною мірою реалізувати свій потенціал для забезпечення особистого і суспільного розвитку та підвищення якості життя.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На підстанції «Львів-3» ...
Наступна новина: Львівщина: з початку року ...

КОМЕНТАРІ