На підстанції «Львів-3» розпочато реконструкцію

На підстанції «Львів-3» розпочато реконструкцію

23.08.13 11:03 0 1082
Про це повідомив заступник технічного директора з розподільчих мереж ПАТ “Львівобленерго” Ігор Березюк 22 серпня, під час прес-конференції щодо енергетичної незалежності області та держави в цілому.

Зазначимо, що це основна підстанція, яка живить місто Львів.

Як поінформував Ігор Березюк, ремонтні роботи вже розпочато. Заплановано повну реконструкцію підстанції із заміною трансформації, яка триватиме 2-2,5 роки.

«Аби забезпечити Львів надійним безперебійним електропостачанням, у реконструкцію вкладатимуть десятки мільйонів гривень. Це масштабна і дуже важлива робота для міста. До того ж, саме від таких підстанцій залежить енергетична незалежність області», – сказав І.Березюк.

Своєю чергою заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК ЛОДА Земомислав Новікевич наголосив, що енергетична безпека й незалежність є одним із аспектів незалежності країни в цілому.

Нагадаємо на виконання завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення енергетичної незалежності в області реалізується ряд програм, зокрема Програма енергоефективності та енергоощадності, які спрямовані на об’єктивне використання енергоресурсу та ощадні заходи. Заходи, спрямовані на енергетичну незалежність в області, перебувають на особистому контролі голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У школах Львівщини ...

КОМЕНТАРІ