Схвалено проект "Оновлення тролейбусного парку Чернігова"

Схвалено проект "Оновлення тролейбусного парку Чернігова"

23.08.13 09:41 0 812
Проект "Оновлення тролейбусного парку м. Чернігова" пройшов схвалення на засіданні фінансово-кредитної ради з відбору проектів соціально-економічного розвитку з метою залучення коштів під державну гарантію. Про це під час виступу на розширеному засіданні колегії Чернігівської облдержадміністрації повідомив міський голова Олександр Соколов.

За його словами, проект передбачає закупівлю для Чернігівського тролейбусного управління 22 тролейбуси. Умови кредитування передбачають термін погашення – 10 років та відсоткову ставку 10%.

"Розпочинаємо розробку тендерної документації із закупівлі тролейбусів. Сподіваємося, що будуть придбані тролейбуси чернігівського виробництва", - сказав О. Соколов.

Також у своєму виступі він зазначив, що систематична затримка здійснення платежів розпорядників коштів бюджету міста за незахищеними видатками територіальними органами Державної казначейської служби України негативно впливає на стан розрахунків з постачальниками і виконавцями робіт. Це призводить до призупинення надання послуг із благоустрою міста, робіт з ремонту та реконструкції об’єктів соціальної інфраструктури. Станом на 1 липня прострочена кредиторська заборгованість за незахищеними статтями видатків бюджету складала 4,7 млн. грн. при наявності коштів на рахунках розпорядників. Залишки коштів на рахунках розпорядників не дозволяють здійснювати ефективне управління бюджетними ресурсами міста.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку стартуватиме ...

КОМЕНТАРІ