У Житомирі вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання свої службових обов’язків

У Житомирі вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання свої службових обов’язків

23.08.13 08:16 0 839
У календарі 22 серпня є особливим для української міліції – це День пам’яті та скорботи. у Житомирі біля пам’ятника загиблим працівникам міліції, встановленому поблизу адміністративної будівлі обласного Управління внутрішніх справ, відбувся мітинг-реквієм на честь співробітників органів внутрішніх справ, які загинули, захищаючи від протиправних посягань на життя і здоров’я громадян та державний устрій.

Свої співчуття рідним та близьким загиблих, які разом з нинішніми працівниками міліції зібралися для вшанування пам’яті полеглих, висловили голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, начальник управління МВС у Житомирській області генерал-майор міліції Анатолій Лазарев, а також священослужителі та представники громадськості.

«В цей день ми схиляємо в скорботі голови перед тим, хто віддав своє життя служінню Батьківщині. Ми маємо пам’ятати кожного дня тих, хто виконуючи свої обов’язки правопорядку, захищаючи здоров’я, честь і життя наших громадян», - наголосив Сергій Рижук.

Імена тих, хто пожертвував власним життям задля безпеки та миру в державі, назавжди залишаться в Книзі пам’яті української міліції. За останні 10 років лише на Житомирщині загинуло 25 осіб під час виконання службових обов’язків.

«Завдання влади полягає у тому, аби оточити увагою і повагою сім’ї тих, хто втратив батька, чоловіка», - сказав у своєму зверненні до присутніх Йосип Запаловський.

До підніжжя пам’ятного обеліску лягли квіти, а в небо на честь героїв тричі пролунали постріли з автоматів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ