Житомирська область: житомирські рятувальники вшанували працівників, які загинули при виконанні службових обов‘язків

Житомирська область: житомирські рятувальники вшанували працівників, які загинули при виконанні службових обов‘язків

23.08.13 09:20 0 848
22 серпня біля меморіального комплексу Управлінні ДСНС у Житомирській області відбулася панахида по вшануванню працівників, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Начальник Управління ДСНС у Житомирській області генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук під час свого виступу подякував матерям героїв-рятувальників за те, що вони виховали таких синів. Окреме "спасибі" прозвучало з його вуст на адрес вдів, які підтримували своїх чоловіків та чекали їх із виїздів безсонними ночами і пом’янув разом із присутніми загиблих хвилиною мовчання.

Благочинний Житомирського районного округу отець Богдан відслужив панахиду по вогнеборцях, що втратили життя у боротьбі з вогнем та поіменно згадав їх усіх. У пам’ять про тих, хто поклав своє життя на вівтар безпеки громадян, їхні рідні та близькі, колеги та друзі запалили свічки та схилили голови перед їхнім подвигом.

Потому сім’ї загиблих були запрошені на поминальний обід. Ігор Нікітчук запевнив присутніх, що рятувальники завжди пам’ятатимуть звитягу своїх колег. Більше того, додав Ігор Валерійович, родичі загиблих рятувальників завжди відчуватимуть руку підтримки з боку житомирських вогнеборців. В підтвердження цьому кожна родина отримала фінансову допомогу від благодійного фонду «Пожежні Чорнобиля».

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинський ...

КОМЕНТАРІ