В Житомирській області внаслідок пожежі знищено безгосподарську будівлю

В Житомирській області внаслідок пожежі знищено безгосподарську будівлю

23.08.13 10:36 0 858
21 серпня о 14:59 на пункт зв’язку 22 Державної пожежно-рятувальної частини Володарсько-Волинського району надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній безгосподарській будівлі у селі Краївщина.

Про загорання рятувальників повідомив перехожий чоловік, який проходив в цей час біля будівлі. Намагання чоловіка ліквідувати пожежу власними силами були марними, тому він зателефонував на Службу порятунку «101».

По прибуттю на місце події з’ясовано, що у будинку вже тривалий час ніхто не проживає. Відстань до найближчої споруди становила близько 50 м, проте завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося уникнути перекидання вогню.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем при спалюванні сухої трави. Встановлено, що спочатку загорілася трава навколо будинку, що і спричинило загоряння самої споруди. Будинок розташований біля лісової дороги. Тому припускають, що кинутий недопалок міг спричинити займання.

Вогнем знищено будівлю. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі не виявлено. Остаточна причина пожежі та сума матеріальних збитків наразі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пам'ять ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ