Правоохоронці Рівненщини взяли участь у заході "Запали свічку пам'яті", приуроченому Дню пам'яті загиблих працівників ОВС України

Правоохоронці Рівненщини взяли участь у заході "Запали свічку пам'яті", приуроченому Дню пам'яті загиблих працівників ОВС України

23.08.13 08:24 0 879
22 серпня, у капличках і храмах країни запалали численні свічки, підніжжя пам’ятників та обелісків вкрилися квітами. Цього дня вся Україна вшановує пам’ять працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків. За ініціативою Міністерства внутрішніх справ у всіх населених пунктах одночасно пройшов захід «Запали свічку пам’яті», приуроченого Дню пам’яті загиблих працівників ОВС України. Долучилася до жалоби і вся міліція Рівненщини.

У клубі УМВС України в Рівненській області цього дня зібралися вдови загиблих працівників міліції, особовий склад рівненської міліції, ветерани, духовенство, керівництво управління. Рівно о 10.00 у кожного з присутніх в руках запалала свічка скорботи в знак жалю за загиблими при виконанні своїх службових обов’язків міліціонерів. І навіть рясний дощ на вулиці сумував разом з тими, хто не забув і прийшов згадати своїх колег-героїв.

– Невпинно спливає час. Змінюються покоління, відходять в історію події. Та скільки б часу не минуло, ми ніколи не забудемо подвигу наших колег, які не шкодуючи власного життя, стали на захист миру і спокою наших співгромадян, – сказав у своїй промові начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – Нічим не можна зарадити вашому горю, ніщо не замінить втрати рідної людини. Але, разом з тим, дозвольте мені вручити вам посильну матеріальну допомогу, і нехай Господь Бог оберігає вас і ваші сім’ї.

Правоохоронці хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих і померлих працівників ОВС. Священик Свято-Успенського монастиря с.Липки Гощанського району прочитав молитву за загиблими. А до пам’ятника полеглим героям-правоохоронцям поклали квіти. На завершення заходу керівництво УМВС організувало для вдів молебень та екскурсію до монастиря у с. Липки.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ситуацію з пропуском ...
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ