рятувальники провели пожежно-тактичні навчання з гасіння умовної пожежі на базі паливного складу локомотивного Депо «Тернопіль» (. )

рятувальники провели пожежно-тактичні навчання з гасіння умовної пожежі на базі паливного складу локомотивного Депо «Тернопіль» (. )

23.08.13 08:08 0 882
22 серпня на базі паливного складу локомотивного Депо «Тернопіль», що знаходиться на вулиці Бродівській у місті Тернопіль, відбулись пожежно-тактичні навчання з гасіння умовної пожежі .

Згідно із тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа резервуару із дизельним пальним об’ємом 2000 м3. Існувала загроза вибуху та перекиданню вогню на сусідні резервуари та поряд розташовані будівлі.

Працівник об’єкту за телефоном «101» повідомив про подію пожежно-рятувальну службу, після чого туди одразу направлено пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільського гарнізону за підвищеним номером виклику.

По прибуттю, бійці ДСНС провели розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснили бойове розгортання із прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі. Для координації дій під час гасіння умовної пожежі було розгорнуто оперативний штаб.

У навчаннях взяли участь 8 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС та пожежний поїзд. Основна мета заходу – тренування особового складу щодо ліквідації пожеж на об’єктах із наявністю великої кількості легкозаймистих рідин та вдосконалення взаємодії між підрозділами Управління ДСНС, відомчою пожежною охороною Львівської залізниці, службою Цивільного захисту міста та іншими оперативними службами.

Навчання проходили під керівництвом заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області полковника служби цивільного захисту Андрія Ковбасюка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ