До Дня Незалежності України у Тернополі відбувся творчий звіт мистецьких колективів Бережанського району "Горнусь до тебе, Україно!"

До Дня Незалежності України у Тернополі відбувся творчий звіт мистецьких колективів Бережанського району "Горнусь до тебе, Україно!"

23.08.13 08:04 0 1218
З нагоди 22-ї річниці проголошення Незалежності України у Тернопільському будинку культури "Березіль" відбулися урочисті збори громадськості області та творчий звіт майстрів мистецтв та аматорських художніх колективів Бережанського району "Горнусь до тебе, Україно!"

До учасників та гостей заходу з вітальним словом звернувся заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Петро Гоч:

"Для нашого народу, який завжди мріяв про самостійну державу, незалежність стала найвеличнішим надбанням. Він виборював її століттями. Довгим і нелегким був цей шлях. Тому день, коли 24 серпня 1991 року Верховна Рада прийняла Акт проголошення незалежності України, є найголовнішим святом нашої держави. Ми отримали можливість стати шанованою нацією у світі. Тепер від кожного з нас залежить якою буде доля України.

Хочу передати найщиріші вітання від імені голови Тернопільської обласної державної адміністрації Хоптяна Валентина Антоновича і запевнити, що влада області і кожен державний службовець щодня роблять все можливе для того, щоб ми разом розвивали нашу рідну країну. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а ми єднаймося заради спільної мети – процвітання незалежної України!".

Для гостей свята виступали майстри мистецтв та аматорські художні колективи Бережанського району. У фойє палацу культури "Березіль" було представлено виставки ілюстративно-документального та декоративно-прикладного мистецтва.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ