На Тернопіллі обласною державною адміністрацією взято на контроль стан будівництва житлових будинків які веде ТОВ "Будова Захід"

На Тернопіллі обласною державною адміністрацією взято на контроль стан будівництва житлових будинків які веде ТОВ "Будова Захід"

23.08.13 08:25 0 866
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач провів нараду за участю директора ТОВ "Будова Захід" Стоцького А.Б. та керівників профільних управлінь та служб з питань стану будівництва житлових будинків у м.Тернополі та Тернопільському районі.

До обласної державної адміністрації почастішали звернення дольовиків житлових будинків, споруджувати які в свій час почала ПП "ТФ "Будівельник", а тепер продовжує ТОВ "Будова-Захід". Мова йде про учасників будів-ництва наступних п'яти житлових об'єктів:

1. Група житлових будинків у с.Гаї Шевченківські Тернопільсько-го ра-йону спільно з будівництвом школи та дитячого садочка для по-треб громади села.

2. Група житлових будинків по вул.Тарнавського у м.Тернопіль на те-риторії технічного коледжу ім.І.Пулюя.

3. Група житлових будинків по вул.Корольова, 3, блок Б.

4. Група житлових будинків по пр.С.Бандери у м.Тернополі.

5. Завершення будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул.Головацького.

Під час наради обговорено проблеми які стримують виконання будівельномонтажних робіт на об'єктах та визначено основні заходи, які має вжити забудовник, облдержадміністрація та інші установи та організації для продовження будівництва.

У тижневий термін будуть розроблені узгоджені заходи по кожному об'єкту з термінами їх виконання та встановлено контроль за станом відновлення будівництва усіх об'єктів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку микола Романюк ...
Наступна новина: Чернігівщина: Володимир ...

КОМЕНТАРІ