Лише півгодини знадобилось міліціонерам Хмельниччини, щоб розкрити крадіжку

Лише півгодини знадобилось міліціонерам Хмельниччини, щоб розкрити крадіжку

23.08.13 13:23 0 931
Слідчо-оперативна група та наряд патрульної служби кам’янець-подільської міліції «за гарячими слідами» розкрили крадіжку грошей та ноутбука у місцевого жителя.

20-річний кам’янчанин, чекаючи товариша, пив каву на літній терасі ресторану, залишивши на бильці стільця рюкзак, в якому були його речі, ноутбук та близько тисячі гривень. Невдовзі за його столик попросився сісти трішки захмелілий відвідувач. Отримавши відмову, той пішов далі, а заодно непомітно прихопив чужий рюкзак. За кілька хвилин юнак помітив відсутність своїх речей та негайно зателефонував на 102.

- На місце події одразу прибули слідчо-оперативна група та наряд патрульної служби міліції, - розповів т.в.о. начальника Кам‘янець-Подільського МВ міліції Віталій Козярук. - Завдяки чіткій та злагодженій роботі всіх членів оперативної групи за півгодини крадія було затримано.

Слідчий залишився працювати на місці події, а дільничний, оперативник та наряд патрульної служби, маючи орієнтування на підозрюваного, відпрацьовували місця його ймовірного знаходження. В одному із магазинів на місцевій вулиці серед інших покупців вирізнявся чоловік з рюкзаком на плечі, який підходив за описом.

Побачивши правоохоронців, чолов’яга навіть і не намагався втекти, а одразу розповів про скоєне. Щоправда ноутбук він встиг залишити в знайомого, а частину грошей пропити з друзями.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, речові докази по справі вилучено.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заради щастя на землі…
Наступна новина: Вони поклали своє життя на ...

КОМЕНТАРІ