Столичні правоохоронці викрили наркопритон

Столичні правоохоронці викрили наркопритон

23.08.13 14:25 0 1025
Працівники відділу БНОН Печерського райуправління столичної міліції «прикрили» наркопритон, розташований в одній з місцевих квартир. Щоб придбати та на місці зробити ін’єкцію так званого «гвинта», сюди до певного часу сходилося немало клієнтів.

На момент, коли працівники міліції увійшли до помешкання, там знаходилося шість чоловіків і одна жінка. Всі – у стані наркотичного сп’яніння, тому адекватно сприйняти реальність не могли. Візиту правоохоронців не здивувалися, однак особливої агресії чи інших бурхливих емоцій не виказували. Воно й зрозуміло, компанія саме «кайфувала».

Кухню власник квартири перетворив на нарколабораторію. Він цілодобово варив і, звичайно, перший куштував власноруч виготовлене наркотичне зілля. Свіжезвареним зіллям частував всіх бажаючих друзяк.

У одній з кімнат оперативники знайшли коноплю, а також шприци. Все це приєднано до інших предметів, вилучених при обшуку, і в подальшому буде долучено до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів. Як розказав Андрій Лапко, оперативник відділу БНОН Печерського райуправління столичної міліції, обладнання та сировина, вилучені під час обшуку, являються спеціальними засобами для виготовлення наркотичних засобів.

Наразі слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 317 «Утримання місць для виготовлення та вживання наркотичних засобів» Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Дубовик: "Подвиг ...
Наступна новина: У ЛьвДУВС провели тренінг ...

КОМЕНТАРІ