Григорчук: Гай забив гол-шедевр

Григорчук: Гай забив гол-шедевр

23.08.13 15:59 0 971
Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук не має претензій до своїх гравців за матч плей-офф Ліги Європи з албанським "Шкендербеу" (1:0). Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Перемога насправді вийшла нелегкою, гра складалася таким чином, що ми не забили стільки моментів, що в чемпіонаті могли виграти 3-4 гри. Не бачив сенсу розчаруватися, в деяких моментах мій стан був таким, що я хотів сісти і сидіти спокійно.

Не можу ні в чому дорікнути футболістам, тому що вони створили дуже багато моментів. рахунок мав бути зовсім іншим і більшим.

Можливо, ми могли грати і краще. Але все йшло так, як і повинно було бути, але голів могло б бути і більше. Нападники могли б знайти більше моментів для себе, але тепер треба готуватися до гри з "Таврією". Найголовніше, що рахунок такий, що ми виграли, і це добре, попереду другий матч в Албанії, до якого ми теж готуватимемося.

Гол Гая? Це гол-шедевр, але мене нічого не здивувало, тому що це такий елемент, який ми тренуємо, і його вдалося виконати", - цитує тренера www.championat.com з посиланням на телеканал "Футбол".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ