Львівщина готується до проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня

Львівщина готується до проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня

23.08.13 13:13 0 1146
Напередодні 22-ї річниці Дня Незалежності України в м.Львові відбувся обласний семінар голів районних, міських методичних об’єднань вчителів фізичної культури та представників з відділенням НОК України у Львівській області.
Розглядалися актуальні питання початку та проведення 2013-2014 навчального року, проведення уроків фізичної культури та фізкультурно-оздоровчої роботи, а також спортивно-масових заходів в рамках Всеукраїнської акцій Олімпійський урок та Олімпійський тиждень в навчальних закладах області.
Заступник начальника Львівського обласного відділення з фізичного виховання та спорту МОН України, член виконкому відділення НОК України у Львівській області Ярослав Гаврих поінформував присутніх про хід реалізації соціальних ініціатив Президента України які стосуються модернізації спортивних майданчиків та проведення у 2014 та 2015 роках Національного турніру шкільних баскетбольних команд Євро-2015, що сприятиме здоровому способу життя учнівської молоді.
Виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця Олімпійських ігор в Ліллехамері Христина Опьола виступила з рекомендаціями щодо проведення Всеукраїнських заходів ”Олімпійський урок” „Олімпійський тиждень”, „Олімпійське лелеченя” в навчальних закладах Львівщини.
Особлива увага була прикута до питань дотримання техніки безпеки, проведення медичних оглядів, особливостей безпечного навчання плаванню.
Усі учасники семінару отримали від НОК України підручники „Олімпійська освіта”.
Учасники обласного семінару вітають всіх вчителів фізичної культури Львівщини з Днем Незалежності України, початком нового навчального року та Днем фізичної культури та спорту.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заради щастя на землі…

КОМЕНТАРІ