Центр обслуговування платників податків надав івано-франківчанам понад 12,8 тисяч консультацій

Центр обслуговування платників податків надав івано-франківчанам понад 12,8 тисяч консультацій

23.08.13 20:05 0 967
При цьому, більшу половину усних податкових роз’яснень, а це 6,5 тис. консультацій, платники податків отримали під час візиту до податкової інспекції. Решту консультацій було надано за телефоном 1507 та під час проведення семінарів та тренінгів.
Допомоги працівників Міндоходів частіше за все потребували суб’єкти господарювання з питань, пов’язаних з застосуванням податкового законодавства. Як свідчить аналітика, найчастіше платники податків запитували про особливості оподаткування доходів фізичних осіб. Таких консультацій зареєстровано 4,5 тис. Суб’єктів господарювання також цікавили питання нарахування та сплати податку на додану вартість та податку на прибуток – і це кожна восьма консультація із загальної кількості.
Попри надання податкових консультацій у Івано-Франківському Центрі обслуговування платників податків для суб’єктів господарювання міста обладнано місця для заповнення податкової звітності, розміщено інформаційні стенди з актуальною інформацією. На плазмових екранах демонструються відеоролики з найбільш актуальних питань. Разом з тим, для відвідувачів обладнано робочі місця з доступом до інформаційно-правової бази «Ліга-закон».
На сьогодні зусилля міндоходівців і надалі спрямовані на підвищення якості обслуговуванняч платників податків. Адже наповнення бюджету - головна мета працівників Міндоходів, а якість обслуговування платників - це мета її досягнення.



Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ