День незалежності України працівники Івано-Франківської ДПІ відзначили у вишиванках

День незалежності України працівники Івано-Франківської ДПІ відзначили у вишиванках

23.08.13 20:07 0 1094
Саме так вшанували двадцять другий день народження держави ті, хто безпосередньо дбає про наповнення її казни. Актовий зал інспекції, де відбулись урочисті збори з нагоди цього свята, «розцвів» яскравими барвами національного вбрання.
«Колектив міської ДПІ – стабільна, працьовита команда однодумців, готових, і, головне, здатних працювати чітко, злагоджено, приймати за необхідності креативні рішення», - зазначила у своєму виступі в.о.начальника Івано-Франківської ДПІ Міндоходів Олександра Михайловська. Вона подякувала своїм колегам за роботу, направлену на забезпечення фінансової стабільності нашої держави.
Відзначив роботу івано-франківських міндоходівців при наповненні міського бюджету і начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міської ради Богдан Білик. За його словами, комфортні умови, які створили працівники міської ДПІ для обслуговування бізнесу, сприяють добровільній сплаті податків.
Під час урочистих зборів кращих працівників міської ДПІ нагороджено почесними грамотами міської ради.
В багатстві кольору, тисячах вишиваних «хрестиків», щільно нанизаних на біле полотно, віддзеркалюється українська душа в усій її красі й багатогранності, твориться єдина цілісність. І саме в цій єдності, наче у багатій українській вишиванці, запорука успішної і багатої держави.



Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Центр обслуговування ...
Наступна новина: Валютні цінності, майно та ...

КОМЕНТАРІ