На Закарпатті відзначили День Прапора та Незалежності України

На Закарпатті відзначили День Прапора та Незалежності України

24.08.13 08:42 0 966
23 серпня керівники Закарпатської області, міста Ужгорода, очільники правоохоронних органів та представники громадськості взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України, що відбулася на площі Народній в Ужгороді.

Після урочистої частини у фойє обласної держадміністрації, свято продовжилось на площі Народній в Ужгороді.

На урочисто прибраній площі вишикувався військовий гарнізон, зібрались краяни, грав духовий оркестр. Біля Державного прапору України – керівники краю Олександр Ледида та Іван Балога, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

Почесне право нести Державний Прапор України, за звичаєм, надали кращим військовослужбовцям – під мелодію Державного гімну України прапор піднято.

Опісля, під мелодію пісні «Червона калина» у виконанні духового оркестру відбулася церемонія покладання квітів до підніжжя пам’ятника Великого Кобзаря Т. Шевченка. Корзини з квітами до монументу поклали керівники краю, генконсули Угорщини та Словаччини в Ужгороді, очільники правоохоронних та контролюючих органів, громадських об’єднань та політичних партій. Квіти від закарпатської міліції поклав начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Урочистим маршем у колоні військових пройшли і військовослужбовці Ужгородського батальйону внутрішніх військ МВС України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові до рук ...
Наступна новина: Генсекретар ООН попереджає ...

КОМЕНТАРІ