Перемогу в службовому двоборстві вибороли ужгородські міліціонери

Перемогу в службовому двоборстві вибороли ужгородські міліціонери

24.08.13 09:45 0 1041
Працівники Ужгородського міськвідділу міліції стали першими у змаганнях на першість УМВС області зі службового двоборства, обігравши команди спецпідрозділів «Сокіл» та «Беркут».

Виступаючи на відкритті чемпіонату, керівник відділу професійної підготовки УКЗ УМВС Віктор Вішован відзначив, що закарпатська земля за свою історію знає чимало героїчних перемог і побажав усім учасникам змагань удачі та успіхів.

Службове двоборство є порівняно молодим видом спорту. Змагання включають в себе крос на три километри із стрільбою по мішенях з табельної зброї на двох вогневих рубежах.

За лідерство в командному та особистому заліку боролися 36 співробітників міліції. Всі вони, незважаючи на сильний вітер, продемонстрували високу витривалість і майстерне володіння пістолетом Макарова. Напружена боротьба йшла буквально за кожен бал. Але, як зазначив головний суддя змагань майор Вішован, удача була на стороні найбільш підготовлених і витривалих.

Першу сходинку п'єдесталу пошани посіла команда Ужгородського міськвідділу, на другому місці – спецпідрозділ «Сокіл», а третіми стала команда «Беркута».

Віктор Вішован вручив переможцям кубок, медалі та грамоти. В свою чергу, начальник міськвідділу Євген Калитич привітав і нагородив грошовими преміями представників ужгородської команди - інспектора з кадрового забезпечення Валерія Наймана та старшого слідчого Дмитра Лешка.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ